Upptäck Daxxin Psoriasis Shampoo på ditt apotek

Avsedd att lindra psoriais och psoriasis symptom i hårbotten

Tävla och vinn med Din Hud

Upptäck Daxxin Psoriasis Shampoo på ditt apotek

Avsett att lindra psoriasis och psoriasis symptom i hårbotten

Tävla och vinn med Din Hud

 Daxxin Psoriasis är en medicinteknisk produkt. Läs instruktionen noga före användning. 

Tävla om en årsförbrukning Daxxin Psoriais Shampoo

Ta chansen att vinna en årsförbrukning av Daxxin tillsammans med Din Hud.

Svara rätt på frågorna nedan och skicka in tillsammans med en kort motivering varför just du borde vinna.

Vad är Daxxin Psoriasis avsett att lindra? 

Var kan man köpa Daxxin?

  • I matbutiken
  • På ditt apotek
  • Hos frisör

*Årsförbrukning är 12 stycken Daxxin Psoriasis 300ml. Daxxin Psoriasis är en medicinteknisk produkt. Läs instruktionen noga före användning. 

Vinstens värde: Upp till 2748 SEK. Du kan bli skyldig att betala vinstskatt. Du behöver vara 18 år för att delta i tävlingen. 

Hantering av personuppgifter
När du skickar in ditt svar och dina kontaktuppgifter godkänner du att Allderma AB och Daxxin AB hanterar dina personuppgifter (namn, e-postadress, motivering, svar på frågor etc) för att administrera tävlingen, välja och kontakta vinnaren.

Vi kan komma att dela ditt namn, kontaktuppgifter med våra partners och transportföretag i syfte att skicka ut vinsten. 

Tävlingen avslutas 30 april, vinnaren meddelas senast 6 maj via mail. 

Psoriasis i hårbotten

Psoriasis är en inflammatorisk långtidssjukdom som orsakar hud- och ledbesvär. Psoriasis är mer vanligt än vad många tror. Ungefär tre procent av alla människor har psoriasis och ungefär 70 procent av de som har psoriasis har det i hårbotten. Detta innebär att cirka 210 000 personer i Sverige har psoriasis i hårbotten.
 

Psoriasis beror på en alltför snabb tillväxt av hudceller och en låggradig inflammation i kroppen. Det finns olika former av psoriasis. I hårbotten uppträder psoriasis ofta som enstaka fläckar, eksem över stora hudområden, som rodnad eller en tjock beläggning. Även kraftig fjällning och ökad känslighet kan förekomma. 

Psoriasisfläckar kan ofta sitta längs med hårfästet, pannan, vid öronen eller vid bakhuvudet och en bit under hårfästet.

 
Det är viktigt att sköta om sin hårbotten på rätt sätt för att lindra besvären. Milda, doftfria hårvårdsprodukter passar bäst för de med Psoriasis.

Schampoo avsett att lindra problem 
med psoriasis i hårbotten

Rekommenderat av dermatologer

”My research has shown that Daxxin Psoriasis relieves the effects of psoriasis in the scalp by clearly reducing the symptoms.”

– Dr. Gånemo, RN, Ph.D., Associate Professor, Lund University Hospital, Lund, Sweden

Din specialist på hårbottenproblem

Daxxin lindrar problem med mjäll, torr hårbotten, irriterad hårbotten, eksem och besvär från psoriasis utan negativa bieffekter som torrt och sprött hår. Daxxin balanserar hårbotten och vårdar håret för ett friskt och vackert hår. Daxxin är milt, skonsamt och kan användas varje dag. Daxxin är framtaget i nära samarbete med hudläkare, apotek, frisörer och hårvårdspecialister.
 
Daxxins trippelverkande formula hjälper mot ditt hårbottenproblem, lugnar irritation och vårdar håret för ett friskt och vackert hår.

Upptäck Daxxin på ditt apotek

Upptäck Daxxin på ditt närmsta apotek